SIM Sensitive
För känslig hud, hår och hårbotten

SIM Sensitive

SIM Sensitive grundades i början på 90-talet med en vision att ta fram hårvård som grundade sig på ett större miljöansvar men inte kompromissade med den professionella kvaliteten. Ett skandinaviskt tänk som hyllar renhet och harmoni genomsyrar Sim Sensitives produkter, från kalla årstider med torr luft till vår/sommar/höst med hög luftfuktighet och med stora skillnader temperaturer.

Läs mer om SIM Sensitives produktserier:

System 4

System 4 består av produkter som är anpassade för alla typer av hår-och hårbottensproblem. Produkterna innehåller naturliga örtextrakter och moderna ingredienser som hjälper mot akuta problem och ser till att problemen inte återkommer. De rensar, dämpar och läker inflammationer, mjäll och rodnader. De stimulerar hårväxten genom att öka blodcirkulationen i hårbotten. System 4- produkterna är fria från parfym och färgämnen, dermatologisk testade (dvs, testade på människor under översyn av dermatolog/hudläkare) och innehåller endast säkra ingredienser från det senaste inom hårbottenteknologin.

DS Parfymfri

DS Parfymfri är en högklassig, parfymfri produktserie tillverkad i Finland. DS Parfymfri innehåller noggrant utvalda råvaror som vårdar och ger näring åt ditt hår på ett rent och effektivt sätt – utan att dra ner på kvalitén. Om du vill minska på kemikalie överbelastningen så stämmer ordspråket “less is more”. Alla DS-seriens hårvårdsprodukter är dermatologiskt testade (dvs, testade på människor under översyn av dermatolog/hudläkare) för känslig hud. Hela DS produktserien är vegansk.

Produkter från SIM Sensitive

ALLTID FRI FRAKT!